KAKO UPORABLJATI M-SOS

V primeru nezgode pošljite SMS z osebno ID številko ponesrečenca (najdete jo na njegovem M-SOS ID nosilcu) na 041 301 501. S povratnim SMS sporočilom prejmete podatke o ponesrečencu, s katerimi mu boste lahko učinkoviteje pomagali.
Kako deluje

PRIČEVANJA

>
<
 • Žiga Pandur, UCI DH tekmovalec

  "M-SOS je definitivno inovativen in enostaven sistem, ki pripomore k hitrejši in boljši identifikaciji poškodovancev. Sam sem tudi aktiven gorski kolesar, ki spada med bolj rizične športe, zato podpiram idejo uporabe sistema na rekreativnem kot tudi na tekmovalnem nivoju."
 • Petra Merčun, dr. med.

  "Po poklicu sem zdravnica, ki se spogleduje tudi z urgentno medicino. Iz izkušenj vem, da je pri nesrečah in drugih urgentnih situacijah vsaka uporabna informacija o pacientu zelo pomembna, še posebej ko gre za specifično terapijo in ukrepe. M-SOS je pripomoček, ki bo pripomogel do boljše obravnave pacienta."
 • Tine Mahkovec, predsednik KD Rajd

  ""At Rajd society safety is a high priority, especially when organising events, races and schools. This is why we strongly support the M-SOS project and will be happy to see its evolution and further development."

  "
 • Jure Košir, alpski smučar

  "Ideja o sistemu M-SOS je ena najboljših idej zadnjih let, ki bo nam, športnikom, omogočila bolj sproščeno uživanje v športu."
 • Miran Stanovnik

  "...Sistemu M-SOS je potrebno posvetiti nekaj časa, se z njim dobro seznaniti ter spoznati, na kakšen način nas varuje ali ohranja pri življenju. Vsem vam priporočam uporabo M-SOS sistema z željo, da ga ne bi nikoli bilo potrebno uporabiti."
 • Miha Debevc, večkrat mednarodno nagrajeni glasbenik

  "M-SOS sistem se mi zdi zelo inovativna domislica, saj nedvomno predstavlja napredek pri načinu reševanja življenj in primerni oskrbi ponesrečencev. V tem pogledu je izjemno koristen, zato ga bom v prihodnje uporabljal tudi sam."